Change Language
Bokningsvillkor


Om du vill boka in din katt här hos oss på Karlskoga Katthotell kommer här information om villkor och andra saker som är bra att veta:

1. Din katt behöver vara frisk på så vis att den inte kan smitta andra katter.
(Vi kan inte ta emot din katt om den har en smittsam sjukdom eller om det finns misstanke om sjukdom. Den får heller inte bära parasiter, som skabb eller loppor. Om du misstänker att katten inte mår bra så råder vi dig att ta katten till en veterinär, så att den inte behöver skickas hem igen från katthotellet när ni kommer hit med den.)

2. Din katt behöver ha aktuell vaccination mot kattpest och kattsnuva. Ta med dig kattens vaccinationskort eller vaccinationsintyg vid första besöket.

Tänk på att inte vaccinera katten för nära inpå vistelsen hos oss. Den kan känna sig stressad och må dåligt av vaccinationen. Om den kräks kan det leda till att vaccinationen inte fungerar. Vi rekommenderar att inte vaccinera katten senare än två veckor innan vistelsen.

3. Skriv ut och fyll i registreringsformuläret, som nås via länken här nedan. Vänligen ta med formuläret när ni kommer med katten.

LÄNK TILL REGISTRERINGSFORMULÄR

4. Ta med någonting hemifrån som luktar hemma, till exempel en favoritleksak, en filt eller liknande. Ta även med kattens borste om ni vill att vi borstar katten när den är hos oss.

5. Det är bra om katten är försäkrad, men det är inte ett krav.
(Om katten inte är försäkrad, så fundera gärna på hur du vill att vi ska agera om den blir sjuk under vistelsen. Vi har möjlighet att ombesörja att din katt kommer till en veterinär för vård. Att försäkra sin katt kostar ca 600 kr /år och uppåt.)

6. Hankatter ska vara kastrerade.

7. Vi tar en handpenning på 250 kr för att säkra din bokning. Slufakturan ska vara betald senast 14 dagar innan ankomst.

Karlskoga Kattpensionat
Örebro Län

john.fisher@telia.com

Orebro Kattpensionat

Copyright © 2016 John Fisher

Karlskoga Kattpensionat